ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ Η ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

 

Μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας με το ασφαλές σύστημα της Εθνικής Τράπεζας. Κατά τη διάρκεια της πληρωμής, μεταφέρεστε στο σύστημα της τράπεζας. Δεν κρατάμε τα στοιχεία των καρτών. Δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 2531 021005.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Επιλέξτε την εξόφληση της παραγγελίας σας με απ’ευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας, οι οποίοι θα εμφανιστούν με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, πατώντας “Άμεση Τραπεζική μεταφορά” και κατόπιν “Αποστολή παραγγελίας”.

Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας με email στο [email protected] , το αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε επάνω στην απόδειξη κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει σταλεί με email.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Επιλέξτε να κάνετε την εξόφληση της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της Courier (μέχρι του ποσού των 500 €) ο οποίος και θα παραδώσει την παραγγελία σας.

Στην περίπτωση επιλογής εξόφλησης με αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 2,50 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής.

 

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κατάστημα τότε μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 2 τρόπων πληρωμής:

  • Εξόφληση τοις μετρητοίς στο κατάστημα μέχρι του ποσού των 500€.
  • Εξόφληση με πιστωτική σε μία χρέωση .
  • Εξόφληση με χρεωστική κάρτα σε μία χρέωση.

 

Σημείωση: Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας θα γίνει στο κατάστημα με την παραλαβή της παραγγελίας σας.