Η Ιστορία μας 1960-2019

Ο  Ιδρυτής Ζήσης Ζήσης

Κομοτηνή 1960… Οι καταστρεπτικές πλημμύρες, που συγκλόνισαν την επαρχιακή ακόμη τότε πόλη της Κομοτηνής, όπως τις κατέγραψε η κάμερα , άφησαν τον νεαρό Ζήση Ζήση άνεργο για 6 μήνες. Τότε πήρε την απόφαση να προχωρήσει με μία νέα επιχειρηματική προσπάθεια, κι έτσι τo 1960 στο κέντρο της Κομοτηνής έκανε την εμφάνισή του το πρώτο κατάστημα του Ζήση Ζήση, ως ατομική επιχείρηση της αργότερα ιδρυθείσας εταιρείας Ζήσης και ΣΙΑ Ο.Ε..

Μετά από μία πορεία ανοδική, πλέον του μισού αιώνα, που μας προσέφερε γνώσεις και μας πλούτισε με ανεκτίμητη εμπειρία, η εταιρεία Ζήση -με την επόμενη του ιδρυτή της γενιά επικεφαλής- βρίσκεται πάντα κοντά στους υψηλούς πελάτες της, οι οποίοι μετά από τόσα χρόνια συμπαρουσίας, όλες αυτές τις δεκαετίες που πέρασαν, καθίσταντο πάντοτε φίλοι.

Άποψη του καταστήματος – δεκαετία του ’80

Γι’ αυτούς λοιπόν, τους φίλους μας, που με την εμπιστοσύνη τους και την προτίμησή τους μας στηρίζουν όλη αυτή τη μακρά περίοδο, προσπαθούμε να πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο. να εξασφαλίζουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα της αγοράς, εγχωρίου και αλλοδαπής, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Αυτή η σταθερή μεταξύ μας σχέση, που δομήθηκε στη βάση της εμπιστοσύνης των φίλων μας αλλά και της δικής μας αφοσιώσεως σε αυτούς, ερμηνεύει και το γεγονός ότι η εταιρεία Ζήση καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην αγορά των κλασσικών προϊόντων καπνού στη Ροδόπη. Όλοι εσείς, οι φανατικοί οπαδοί των λεπτών γευστικών απολαύσεων, της ιεροτελεστίας του καπνίσματος ενός πούρου ή του ρουφήγματος του καπνού μέσα από μία πίπα, με την ικανοποίησή σας από τις υπηρεσίες μας, μας χαρίσατε αυτή την πρωτιά.

Μαγαζί γωνία… Αγ. Γεωργίου & Ν. Ζωίδη

Οι παλαιοί και παραδοσιακοί μας φίλοι, το χρυσάφι της εταιρείας Ζήση, συνεχίζουν ν’ απολαμβάνουν από εμάς -μέσω του μεγάλου φάσματος των σχετικών ειδών που προσφέρουμε- τα κλασσικά προϊόντα καπνού  (καπνό, πούρο, καπνό πίπας κ.λπ.) και να προμηθεύονται όλα τα σχετικά με αυτά παρελκόμενα (πίπες, υγραντήρες καπνού και πούρου, κόπτες, θήκες, καπνοκυτία, αναπτήρες, καθαριστήρες κ.λπ.).

Η νέα γενιά … Φ. Ζήσης & ΣΙΑ ΟΕ

Η αφοσίωσή μας προς όλους εσάς, που τόσο καλά μας γνωρίζετε, όπως επίσης γνωρίζετε παραμένει απαράλλακτηΩστόσο, όπως λέγεται, οι καιροί αλλάζουν και μαζί με αυτούς και κάποιες συνήθειες.

Nicoteam

Ένας νέος τρόπος πρόσληψης νικοτίνης, μέσω των ατμοποιητών, εισήλθε καιρό τώρα στην ελληνική αγορά. Κι εδώ δεν θα μπορούσαμε να έχουμε μείνει πίσω. Πρωτοπόροι όπως πάντα, είμαστε η πρώτη εταιρεία στη Ροδόπη η οποία παρουσίασε τη νέα χρήση (ήδη το 1999) και αργότερα διέθεσε πρώτη στην τοπική αγορά υλικά, μηχανισμούς και παρελκόμενα για τις ανάγκες της ομάδας των ατμιστών.

Το νέο μας κατάστημα NICOTEAM – Συντάγματος Κρητών 4 στην Κομοτηνή

Και με το ίδιο ενδιαφέρον προς τους νέους πλέον, ατμίζοντες, φίλους μας προσπαθούμε να κερδίσουμε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τη νέα αυτή αγορά εναλλακτικής μεθόδου πρόσληψης νικοτίνης. Και στον τομέα αυτό βρισκόμαστε ήδη σε πάρα πολύ καλή θέση.

Σήμερα η εταιρεία Φ. Ζήσης και ΣΙΑ Ο.Ε. έχει αποκτήσει ένα καινούργιο «παιδί». Την Nicoteam Ε.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 2016 ως επέκταση της υπάρχουσας εταιρείας. Το «νεογέννητο», το οποίο αναπτύσσεται πολύ γρήγορα κι έχει ήδη εισχωρήσει δυναμικά στην αναπτυσσόμενη αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου απέκτησε και δικό του «σπίτι». ένα νέο κατάστημα στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, την πλατεία της Κομοτηνής. Στο ίδιο ακριβώς σημείο στο οποίο, πριν πολλές δεκαετίες, ξεκίνησε την επιχειρηματική δραστηριότητά του ο Ζήσης Ζήσης.

Ατελείωτη γκάμα σε πούρα

Σε αυτό πλέον, όλοι οι φίλοι μας, παλαιοί και νέοι, μπορούν να ικανοποιήσουν την κάθε είδους επιθυμία τους στο κάπνισμα ή στο άτμισμα. Κλασσικά προϊόντα καπνού λοιπόν για τους καπνιστές, καθώς και ό,τι επιθυμεί ο σύγχρονος χρήστης των συσκευών ατμίσματος. Όλα τα παραπάνω είδη βρίσκονται εκτεθειμένα στο υψηλό γούστο των πελατών μας σε ένα χώρο ο οποίος θυμίζει αντίστοιχα καταστήματα της Ευρώπης, με το προσωπικό και τον ίδιο τον Φώτη Ζήση να βρίσκονται πάντα εκεί πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν την κάθε ανάγκη σε καπνό ή ατμό, να συμβουλεύσουν ή να δώσουν απαντήσεις σε τυχόν απορίες με την ακρίβεια και την πιστότητα που εξασφαλίζει η πολύχρονη παρουσία των καταστημάτων μας στην πόλη της Κομοτηνής.

Στο νέο χώρο της Nicoteam οι φίλοι μας θα βρουν πολλές σε είδος και σε πλήθος απόψεις επί του χειροποίητου πούρου, από την Κούβα και αλλού, αυστηρά επιλεγμένες μάρκες καπνών πίπας, καπνό για στριφτά σιγαρέτα αλλά και τους τελειότερους μηχανισμούς άτμισης που διατίθενται στην ελληνική αγορά, εξαιρετικής ποιότητας πηγές ηλεκτρικής ενέργειας για τη λειτουργία τους, λειτουργικά αναλώσιμα και δεκάδες, μα δεκάδες γεύσεις υγρών σε διάφορες ποσοστώσεις νικοτίνης και τυποποιήσεις.

Ηλεκτρονικός…ναργιλές

Μία ακόμη παράμετρος που λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπ’ όψιν όλα αυτά τα χρόνια είναι η υψηλή ποιότητα των προσφερομένων προϊόντων τα οποία είναι πάντα πιστοποιημένα και προέρχονται από τους καλύτερους παραγωγούς – προμηθευτές και όχι από αγνώστους κατασκευαστές ή εισαγωγείς του παρεμπορίου.

Η παραπάνω εξασφάλιση σε συνδυασμό με τις πάντα καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς μπορεί να ικανοποιήσει και τον απαιτητικότερο πελάτη που για πρώτη φορά θα διαβεί το κατώφλι της Nicoteam. Κι έτσι κερδίζουμε τους φίλους μας! Για τους παλαιότερους και τους παλαιούς δεν γίνεται λόγος. η προτίμησή τους μισό και πλέον αιώνα τώρα, από το 1960 που έκανε την εμφάνισή της η πρώτη επιχείρηση Ζήση, δηλώνει την ικανοποίησή τους και συνάμα αποτελεί για εμάς επιβράβευση των προσπαθειών μας αλλά και απόδειξη της σοβαρότητας και συνέπειας με την οποία εξυπηρετούμε τόσα χρόνια την υψηλή μας πελατεία.

Δεκάδες γεύσεις σε υγρά αναπλήρωσης

Η Nicoteam έχει ήδη αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών στη Μακεδονία και στη Θράκη. Καταστήματα με τη ίδια επωνυμία αλλά και ενδιαφέρον και διάθεση προσφοράς υπηρεσίας προς εσάς -με έμφαση στον εναλλακτικό τρόπο πρόσληψης της νικοτίνης- έχουν αρχίσει να λειτουργούν και να προμηθεύουν τους κατά τόποις φίλους μας με τα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα μας.

Η συνεργασία μεταξύ όλων των καταστημάτων, των μελών της ομάδας μας, βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και το υψηλό συναλλακτικό  ήθος. Σκοπός όλων μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δικών σας υψηλών απαιτήσεων, γεγονός που σας καθιστά τον καλύτερο διαφημιστή των προϊόντων και υπηρεσιών μας σε κάθε πόλη στην οποία βρίσκεται η Nicoteam.

Τα μέλη της ομάδας Nicoteam σας ευχόμαστε απόλαυση των καπνικών και ατμιστικών σας συνηθειών.

Εμείς είμαστε δίπλα σας για σας την εξασφαλίσουμε.